شبكه خبر: معاون توسعه مدیریت سرمایه انسانی رئیس جمهور از افزایش 25 درصدی حقوق كاركنان مشمول قانون خدمات كشوری خبر داد.
دكتر ابراهیم عزیزی تاریخ اعمال افزایش حقوق كاركنان مشمول قانون خدمات كشوری را از اول فروردین ماه سال 88 اعلام كرد و گفت: افزایش حقوق این كاركنان در حقوق اردیبهشت ماه اعمال می شود.
وی با بیان اینكه اعتبارات مورد نیاز برای افزایش حقوق كاركنان تامین شده است،افزود: بیش از 5 هزار میلیارد تومان اعتبار برای این افزایش حقوق مورد نیاز بود كه به طور كامل تامین شده است.
معاون رییس جمهور در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی همچنین از افزایش 44 درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: با محاسبات انجام شده حداقل حقوق این بازنشستگان 420 هزار تومان خواهد بود.
عزیزی گفت : همه بازنشستگان كشوری و لشكری هم به طور میانگین 10 درصد افزایش حقوق خواهند داشت.
معاون رئیس جمهور درباره آن دسته از كاركنانی كه مشمول قانون خدمات كشوری نیستند،افزود : این كاركنان نیز كه قضات، استادان دانشگاه و مشاغل مشابه آن را در بر می گیرد 15 درصد افزایش حقوق خواهند داشت.
حدود 20 ماه از ابلاغ قانون مدیریت خدمات کشوری می گذرد . هنوز سرنوشت معوقات 20 ماهه کارمندان از ناحیه اجرای این قانون مشخص نیست و معلوم نیست که آیا دولت معوقات را پرداخت می کند یا نه ؟ اگر پرداخت می کند کی و به چه نحو ؟ با توجه به تورم سه سال اخیر به ویژه در بخش مسکن انتظار می رفت میزان افزایش حقوق کارمندان در پی اجرای قانون جدید بیش از 70 درصد باشد. بدین لحاظ به نظر می رسد مشکل دستمزد اندک در کشور صرفا با وضع قوانین جدید حل شدنی نباشد.
|